На главную|Архив сайта|в избранное English русский

03187, г.Киев
ул. Кольцевая дорога, 3а
Академия труда, социальных отношений и туризма
067 792-06-40, 044 526-00-77
http:www.wines.org.ua e-mail: master-class-som@ukr.net

Услуги

Проведение курсов

Организация винного сервиса в ресторанах

Организация винного сервиса в ресторанах

Школа сомелье проводит курс "Организация винного сервиса в ресторанах".


Сырный курс (теория и дегустация)

Сырный курс (теория и дегустация)

Сырный курс (теория и дегустация) включен в программу курса "Подготовка сомелье" и преподается только в нашей Школе сомелье.


Сигарный курс (теория и дегустация)

Сигарный курс (теория и дегустация)

Сигарный курс преподает представитель Сигарного Дома «Фортуна» из г.Одесса – Дмитрий Гуринчик.


Мир крепких напитков (теория и дегустация)

Мир крепких напитков (теория и дегустация)

Студенты Школы сомелье проходят темы, посвященные крепкоалкогольным напиткам мира с практическими дегустациями каждого вида.


Винный курс (теория и дегустация)

Винный курс (теория и дегустация)

Сомелье - специалист по винам, крепким напиткам, сигарам. В Украине никто, кроме нас не выдает Cертификат сомелье.


VII "Сорт і терруар 2023".Мікровиноробство.Незламні


Шановні винороби! 1 квітня 2023 року в м. Києві відбудеться VIІ-й Всеукраїнський Дегустаційний Конкурс

«Сорт і теруар. Мікровиноробство. Незламні.»

-  Організатори Конкурсу:
- Всеукраїнська асоціація виноробівта срмельє
- Асоціація кавістів України
- Перша в Україні Школа сомельє «Майстер-клас» (з 2000 р.).
- Генеральний Інформаційний Партнер: Журнал «DRINKS», медіа-холдинг «DRINKS+»,
- Інформаційні Партнери : «Клуб Експертів», «Київ дипломатичний, "Напої. Технології. Інновації.
- Пропонуємо Вам взяти участь в даному Конкурсі, що дасть можливість презентувати свої вина, порівняти їх з винами своїх колег, зрозуміти, на що звернути увагу, враховуючи місце вина в рейтингу Конкурсу, отримати сильну інформаційну підтримку і рекламу свого вина через наших Інформаційних Партнерів. Вперше в Конкурсі беруть участь винні дистиляти.

- Задачі Конкурсу - підтвердження впливу теруару на характер вин України, визначення кращих вин та дистилятів в своїх номінаціях шляхом професійної «сліпої» дегустації, підкреслення важливої ролі мікровиноробства України сьогодні.
- Конкурс буде проходити з метою: 1. Оцінки сортових вин мікровиноробів України (крафтове виробництво). 2. Оцінка винних дистилятів та визначення «Абсолютного Переможця». 3. Визначення «Абсолютного Переможця Конкурсу» (краще вино за загальним балом від журі). 4. Визначення «Переможців номінацій Конкурсу» (12 номінацій).

- Вина «Абсолютного Переможця Конкурсу», «Кращий дистилят» і «Переможці номінацій Конкурсу» будуть презентовані в листопаді 2023 г. в готелі «InterContinental» (м. Київ) на VIII Міжнародному Форумі виноробів і сомельє.
- http://www.sommelier.in.ua/spip.php...
- http://wines.org.ua/klub-ekspertov/
- http://wines.org.ua/video-prezentacii/
- https://wines.org.ua/vseukrainskij-...

- В журі Конкурсу війдуть представники Учасників, кращі сомельє та кавісти України, спеціалісти галузі , представники ЗМІ, зарубіжні колеги.
- Президент журі Конкурсу – доктор Рікардо Ф. Нуньєс.
- Акцентуємо Вашу увагу, що Дегустаційний конкурс « Сорт і теруар » в такому форматі буде проходити в Україні вже в 7-й раз. Детальніше на наших сайтах:

- http://www.sommelier.in.ua/spip.php...
- http://sommelier.in.ua/spip.php?art...
- http://www.sommelier.in.ua/spip.php...

- Саме такий оригінальний і високо професійний формат проведення Конкурсу є єдиний в Україні – оцінюються вина та дистиляти тільки від малих виробників (крафтове виробництво), кожен учасник може стати членом журі, поспілкуватися з професіоналами галузі, побачити результати дегустації в підсумкових таблицях журі відразу після підведення підсумків дегустації.

З повагою, Президент Всеукраїнської асоціації виноробів і сомельє Наталія Благополучна