На главную|Архив сайта|в избранное English русский

03187, г.Киев
ул. Кольцевая дорога, 3а
Академия труда, социальных отношений и туризма
067 792-06-40, 044 526-00-77
http:www.wines.org.ua e-mail: master-class-som@ukr.net

Новости курса менеджера винного бутика

Услуги

Проведение курсов

Организация винного сервиса в ресторанах

Организация винного сервиса в ресторанах

Школа сомелье проводит курс "Организация винного сервиса в ресторанах".


Сырный курс (теория и дегустация)

Сырный курс (теория и дегустация)

Сырный курс (теория и дегустация) включен в программу курса "Подготовка сомелье" и преподается только в нашей Школе сомелье.


Сигарный курс (теория и дегустация)

Сигарный курс (теория и дегустация)

Сигарный курс преподает представитель Сигарного Дома «Фортуна» из г.Одесса – Дмитрий Гуринчик.


Мир крепких напитков (теория и дегустация)

Мир крепких напитков (теория и дегустация)

Студенты Школы сомелье проходят темы, посвященные крепкоалкогольным напиткам мира с практическими дегустациями каждого вида.


Винный курс (теория и дегустация)

Винный курс (теория и дегустация)

Сомелье - специалист по винам, крепким напиткам, сигарам. В Украине никто, кроме нас не выдает Cертификат сомелье.


Ассоциация Кавистов Украины

Ассоциация Кавистов Украины

Заснована Асоціація кавістів України!


Асоціація кавістів України заснована 05.01.2021 р.

Мета створення Асоціації - організація та активізація зусиль спеціалістів, діяльність яких пов’язана з вином та виноробством України та інших країн світу, інших напоїв та продуктів харчування, у справі підвищення культури споживання вина, якості та рівня вітчизняного продукту, пропаганди його на світовому рівні, що є невід’ємною частиною соціальної програми нашої держави, та захист законних інтересів своїх членів.

Основними завданнями Асоціації є:

- Всебічне сприяння розвитку творчого багатства українського вина та виноробства, інших напоїв, майстерності робітників винної галузі, інтенсивному обміну досвідом; підвищенню рівня професійної підготовки кадрів; зростанню престижу нової професії “кавіст” – спеціаліста з вин , інших напоїв та продуктів харчування;
- Привернення уваги до вирішення питань, пов’язаних з вивченням основ поєднання національної української кухні та національного вина, підвищення рівня інформації про виноробну промисловість України для всіх категорій населення, підвищення рейтингу українського вина на світовому рівні.

В складі Асоціації буде декілька груп:

1. Група працюючих кавістів. 2. Винороби – професіонали і винороби – аматори. 3. Група «винних ентузіастів».

Асоціація планує активно брати участь в поширенні вітчизняного та закордонного досвіду роботи, сприятиме навчанню та підвищенню професійної майстерності кавістів та інших робітників громадського харчування – членів Організації – шляхом організації та проведення щорічних Національних професійних конкурсів кавістів, обміну групами стажистів в нашій країні та за кордоном та ін. Асоціація буде встановлювати і розвивати контакти з аналогічними винними союзами в інших країнах, обмінюватись з ними досвідом роботи і друкованими виданнями, брати участь в міжнародних неурядових організаціях та ін.

Асоціація пропонує своїм членам:

- 1.Регулярні зустрічі-дегустації вин з виноробами України та інших країн світу.
- 2.Організація Винних турів Україною та іншими країнами світу ( зі знижкою тільки для членів Асоціації).
- 3.Значні знижки при купівлі напоїв та продуктів харчування від Партнерів Асоціації.
- 4.Безкоштовна участь у Всеукраїнському конкурсі кавістів, інструктаж при підготовці до цього Конкурсу.
- 5.Проведення експертних оцінок-дегустацій напоїв та продуктів харчування.
- 6.Отримати професію «кавіст» в Школі сомельє «Майстер-клас» та отримати вищу освіту в Академії праці, соціальних відносин і туризму (зі знижкою).